Ν.Σ. Μαυρογιάννης

Προσωπική Ιστοσελίδα

 

ball_sgreen.gif

 

ΠΕΣΣ...τα

 

ball_sgreen.gif

 

 

circle03_darkgreen.gif Ξεκίνησα την έκδοση της ΠΕΣΣ...τα υπό μορφή εφημερίδας το 2006.

circle03_darkgreen.gif  Το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε ανήμερα των Τριών Ιεραρχών.

circle03_darkgreen.gif  Η ΠΕΣΣ...τα γράφεται αποκλειστικά από τους μαθητές του Πειραματικού Λυκείου της Ευαγγγελικής Σχολής Σμύρνης.

circle03_darkgreen.gif  Ο τίτλος προέρχεται από την ιστορική επωνυμία της σχολής   ΠΡΟΤΥΠΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΣΧΟΛΗ ΣΜΥΡΝΗΣ. (ΠΕΣΣ) και παλαιότερα κυκλοφορούσε στη σχολή ομότιτλο περιοδικό.

circle03_darkgreen.gif  Από το σχολικό έτος 2006-2007  η ΠΕΣΣ...τα εκδίδεται με την φροντίδα της φιλολόγου Αλεξάνδρας Ασημακοπούλου που είναι και η υποδιευθύντρια του σχολείου και την δική μου. To σχολικό έτος 2010-2011 στην ομάδα έκδοσης μετείχε και η φιλόλογος Μαρία Λιτσάρδου η οποία υπήρξε και υπεύθυνη του σχετικού προγράμματος.

circle03_darkgreen.gif  Οι τελικές συνεργασίες των μαθητών σε ηλεκτρονική μορφή σελιδοποιούνται από μένα,εκτυπώνονται σε μέγεθος Α3 σε εκτυπωτή του σχολείου και αναπαράγονται επίσης στα φωτοαντιγραφικά του σχολείου.

circle03_darkgreen.gif Το φύλλο 17 σελιδοποιήθηκε από μαθητές της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να γίνει το ίδιο και για τα επόμενα φύλλα.

circle03_darkgreen.gif  Μπορείτε να δείτε τα φύλλα κάνοντας κλικ στις εικόνες τους. Ειναι απαραίτητο στο σύστημα σας να είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα Acrobat Reader της Adobe.

Aφίσα για την πρώτη συγκέντρωση του 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το σχολικό έτος 2008-2009

μετά την επανεμφάνιση (δις)

του αηδούς συμπτώματος

των καταλήψεων

διέκοψα την συμβολή μου

στην έκδοση της  ΠΕΣΣ..ΤΑ..

 

 

 

 

gray16_back.gif Επιστροφή